Макпрогрес доо Виница уште од своето основање во 1990 година работи во
сверата на прехраната отпрвин како трговска куќа но подоцна како
производител и преработувач на прехрамбени производи

повеќе >

 

Асортиманот на производи Винчини вклучува разни вариjации на бисквитно
тесто полнето со крем или со овошно полнење во форма на ролати, мини
ролати, тортички, готови торти како и кори за торта кои служат како подлога
за подготвување на домашни колачи и торти. Нови производи се чоколадни
кремови, разни полнети и неполнети бисквити, медењаци, штрудли и друго.

повеќе >

 

Фабриката за преработка на ориз и другите земјоделски производи со површина
од 2500 м2 се наоѓа во индустриската зона на Виница. Претежно Произведени
во Сончевата Виничко-кочанска котлина производите СОНЧЕВА ДОЛИНА
изобилуваат со добри хранливи вредности и природност.

повеќе >

 

Преку три гори и две езера, во вкусното кралството Армониа живее еден принц.
Тој сака да се забавува и затоа во неговото кралство куќите се направени од
вкусни крекери, оградите од солени стапчиња, а наместо пеперутки летаат
крцкави переци! Влези и ти во кралството на забавата - земи Армониа грицки!
Армониа. Свет полн со забава.


повеќе >

 
© Алекспак дооел, Друштво за вработување на инвалидизирани лица за производство на картонска амбалажа